HAR DU VÆRET SÅ UHELDIG AT FÅ BULER I BILEN?

Autolakering udført af eksperter

Siden 1995 har vi hos Autoskadecenteret, i Stenløse, udført autolakering til perfektion. Her garanterer vi kvalitetsarbejde, professionel farverådgivning og altid god service. Vi har alle faciliteterne og værktøjerne til at udføre en autolakering af højeste kvalitet til en fair pris.

For os er det vigtigt, at vores kunder er glade og tilfredse med resultatet af vores autolakering, hvorfor vi har sikret os den nødvendige efteruddannelse i form af certificeringer samt kurser. Derudover samarbejder vi med Scandinavia Paint Solution, som er førende lakleverandør i Danmark.

Lakering af bil

Trænger bilen til en omgang autolakering, så kan vi være behjælpelige. Autolakering får bilen til at fremstå som ny og vedligeholdt, så den kan holde mange år endnu. Vi tilbyder lakering af enhver bil. Vores dygtige autolakerer har alle mange års ekspertise inden for branchen og bruger udelukkende det bedste autolak til lakering af din bil.

Inden vi går i gang med autolakering, går vi altid bilen grundigt igennem for, at sikre et godt resultat. Har du eventuelle skader, som bør blive udbedret før lakering af bilen, vil vi altid rådføre os med dig inden vi påbegynder autolakeringen.

Autolakering siden 1995

Hvis du vil være sikker på, at din bil får autolakering fra den højeste hylde, bør du kun anvende et værksted, som har specialiseret sig i autolakering. Vores dygtige medarbejdere holder sig alle opdateret med certificeringer og kurser der vedrører lakering af bil.

Har bilen brug for en autolakering, kan du trygt stole på Autoskadecenteret. Vores autolakerer har mere end 40 års erfaring med lakering af enhver bil. Du kan kontakte os på telefon 48 19 76 00 eller e-mail infoskade@gmail.com, hvor vi sammen kan tage en uforpligtende snak omkring autolakering.

© Copyright - Autoskadecenteret
VI holder ferielukket i uge 29 og 30. Vi er tilbage igen i uge 31 - mandag d. 29 Juli.
+ +