HAR DU VÆRET SÅ UHELDIG AT FÅ BULER I BILEN?

Har du været så uheldig at få buler i bilen?

Vi alle kender til det. Du har holdt på en parkeringsplads, hvor pladsen mellem bilerne er minimal. Der er derfor kommet en mindre bule i bilen, det kaldes en bilkabule. Hos Autoskadecenteret bliver din bil repareret af dygtige og specialuddannede medarbejdere, som aldrig går på kompromis med kvaliteten i vores arbejde.

Vi kan reparere bilkabuler på ethvert bilmærke. Skulle der være tale om en større bule i bilen, kan vi også sagtens klare dette. Vi hjælper med reparation af alt fra mindre til større buler i bilen.

Professionel reparation af bilkabuler

Vi ved at ingen buler er ens. Derfor kan det være svært at komme med en præcis pris uden at besigtige skaden først. Derfor tilbyder vi et 100% uforpligtende tilbud på reparation af bilkabuler – hvor du naturligvis vil få en fair pris. Det er især brugbart hvis din forsikring ikke dækker skaden. Er der tale om en “blød bule”, hvor lakken ikke er ødelagt, kan den ofte repareres med No Paint metode, som er langt billigere end traditionel opretning af buler.

Vi samarbejder med alle forsikringsselskaber, så hvis bulen indgår som en forsikringsskade, kan du få den repareret hos Autoskadecenteret og få din forsikring til at dække omkostningerne. Er bulen takseret som en forsikringsskade, kan vi også tilbyde en gratis lånebil.

Book en tid hos professionelle fagfolk

Ønsker du at høre mere om reparation af bilkabuler, skal du være velkommen til at kontakte os på telefon 48 19 76 00 eller e-mail infoskade@gmail.com. Så aftaler vi en tid som passer dig, så du kan slippe af med bulen og blive godt kørende igen.

© Copyright - Autoskadecenteret
VI holder ferielukket i uge 29 og 30. Vi er tilbage igen i uge 31 - mandag d. 29 Juli.
+ +