HAR DU VÆRET SÅ UHELDIG AT FÅ BULER I BILEN?

Er det ved at være tid at få skiftet bilens dæk?

Måske er det sæsonskifte, eller måske har du opdaget, at dækmønsteret ikke længere lever op til de danske lovkrav? Uanset årsagen, kan vi hos Autoskadecenteret altid hjælpe dig med dækskifte samt opbevaring af dæk ved vores dækhotel.

Få skiftet dine dæk af eksperter

Hos Autoskadecenteret er vi eksperter i dækskifte og kan derfor hjælpe dig med dit forestående dækskift, så du kan køre sikkert på vejene. Skal der helt nye dæk til, kan vi også hjælpe dig med vejledning om, hvilke dæk du skal vælge.

Her får du altid mere end bare et dækskift. Når du booker os til at stå for udskiftning af dæk, får du både hjulskifte, dækmontering og afbalancering samt kontrol af både dæktryk og dækmønster samt tilbudet om at opbevare dine dæk på vores dækhotel i Stenløse.

Slip for besværet og lad eksperterne hjælpe dig

Ønsker du at slippe for besværet med transport og opbevaring af dæk? Når du får dine dæk opbevaret på vores dækhotel, kan du være sikker på, at hjulene opbevares i mørke, kølige og tørre lokaler, så gummiets egenskaber bevares bedst muligt, hvilket forlænger dækkets levetid.

Få hjælp til dækskift og opbevaring af dæk på vores dækhotel. Kontakt din lokale dækekspert på telefon 48 19 76 00 eller e-mail infoskade@gmail.com, hvor vi sammen kan tage en uforpligtende snak omkring udskiftning af dæk inkl. opbevaring.

© Copyright - Autoskadecenteret