HAR DU VÆRET SÅ UHELDIG AT FÅ RIDSER I LAKKEN?

Aflever trygt din bil på vores autoskadecenter

Aflever trygt din bil på vores autoskadecenter og lån en gratis lånebil i forbindelse med forsikringsskade. Hos Autoskadecenteret samarbejder vi med alle forsikringsselskaber og er det foretrukne autocenter i Stenløse, Ølstykke og Egedal.

Vi tilbyder skadeservice til enhver bil, og har stor erfaring med forsikringsskader. Vi er vant til at håndtere biler med skader – der er ikke den form for skade, som vi ikke kan klare. Er du eksempelvis kørt galt, får du nemt din bil kørt hen til vores skadecenter i Stenløse. Her står vores dygtige teknikere klar til at gøre din bil køreklar igen.

Gratis lånebil ved forsikringsskader

Vi har gjort det nemt for dig, når din bil er til reparation i forbindelse med en forsikringsskade hos os. Her har du mulighed for at bruge en af vores lånebiler – gratis! 

Kvalitet i højsæde

Vores dygtige og veluddannede medarbejdere sørger altid for at vægte dig og din bil højt. Her går vi ned til den mindste detalje, og udfører altid arbejdet med præcision og grundighed. Når vi står for din forsikringsskade, udbreder vi reparationerne på din bil i overensstemmelse med fabrikantens anvisninger, og vi anvender udelukkende godkendte og gennemtestede reservedele.

Kontakt dit lokale autoskadecenter

Har du spørgsmål, eller vil du gerne vide mere om forsikringsskader, er du velkommen til at kontakte os. Du kan ringe på telefon 48 19 76 00 eller skrive en e-mail til infoskade@gmail.com, hvor vi sammen kan tage en uforpligtende snak omkring din forsikringsskade.

© Copyright - Autoskadecenteret