HAR DU VÆRET SÅ UHELDIG AT FÅ RIDSER I LAKKEN?

Uanset hvilken bil du ejer, eller hvilket forsikringsselskab du bruger, så kan vi hjælpe dig

Uanset hvilken bil du ejer, eller hvilket forsikringsselskab du bruger, så kan vi hjælpe dig tilbage på vejen så hurtigt som muligt – med det mindste besvær. Vores autoskadecenter har ligget i Stenløse siden 1995 og vi har mere end 40 års erfaring med alt fra buler i bilen til ridser i lakken og større autoskader.

Kvalitet i højsæde

Vores høje krav og standarder, sikrer dig den bedste oplevelse, når uheldet er ude. Vi har dygtige veluddannede fagfolk, som ved hvordan din bil skal behandles. Som din lokale specialist i karrosseri, bruger vi udelukkende originale reservedele eller reservedele i MQSP-klassen (Matching Quality Spare Parts). Klassen svarer i kvalitet til en original reservedel, men naturligvis til en lavere pris en bilproducenternes egne originale dele.

Vi samarbejder med alle anerkendte forsikringsselskaber og sikrer derved, at der spildes mindst mulig tid på opgørelse af din bil. Kan din bil ikke køre på grund af skaden, hjælper vi dig med at finde den bedst mulige transportordning og bringer dig sikker til og fra pladeværkstedet.

Kontakt dit lokale pladeværksted

Hos Autoskadecenteret holder vi altid hvad vi lover. Vi modtager og følger alle bilfabrikkernes reparationsvejledninger, således at du kan stole på, at bilens sikkerhedssystem også fungerer efter afsluttet reparation.

Du skal være velkommen til at ringe til os på telefon 48 19 76 00 eller skrive en e-mail til infoskade@gmail.com, hvor vi kan tage en uforpligtende snak.

© Copyright - Autoskadecenteret