HAR DU VÆRET SÅ UHELDIG AT FÅ RIDSER I LAKKEN?

Ridser i lakken?

Vi alle kender til det. Bilen har fået ridser i lakken og det irriterer en helt ind til knoglerne. Har du været så uheldig at få ridser i lakken på den ene eller anden facon, kan du stole på Autoskadecenteret. Vi har mere end 40 års erfaring med reparation af ridser i bilen.

Trænger bilen til reparation af ridser i lakken, hvad enten det er små-ridser eller større ridser, kan du muligvis få forsikringen til at dække omkostningerne. Vi samarbejder med alle forsikringsselskaber og er det foretrukne pladeværksted i Stenløse, Ølstykke og Egedal.

Dækker forsikringen ikke skaden, kan du kontakte os og få et uforpligtende tilbud på reparation af lakken på bilen.

Vi klarer alt fra små til større ridser

Små ridser kommer primært ved indstigning i bilen, specielt børns skoletasker og andre genstande, som ofte bliver slæbt ind og ud af bilens indgange. Rundt om dørhåndtagene kan der også opstå en masse ridser fra eksempelvis fingerringe, mens bilen også tager skade i lakken fra maskinvask.

Er ridsen så slem at den er gået helt ind i bilens grundfarve, er der ikke andet for end, at få den repareret hos professionelle fagfolk. Vores pladeværksted har ligget i Stenløse siden 1995 og har mere end 40 års erfaring med reparation af ridser i lakken.

Vink farvel til ridser i lakken

Har du været uheldig at få en ridse i lakken – hvad enten den er større eller mindre, kan vi hos Autoskadecenteret hjælpe dig. Vores medarbejdere er alle veluddannet og har de bedste forudsætninger i form af det nyeste udstyr og værktøj. På vores karosseriværksted vil dig og din bil altid få den bedste behandling.

Du kan kontakte os på telefon 48 19 76 00 eller e-mail infoskade@gmail.com, hvor vi sammen kan tage en uforpligtende snak omkring reparation af ridser i din bil.

© Copyright - Autoskadecenteret
VI holder ferielukket i uge 29 og 30. Vi er tilbage igen i uge 31 - mandag d. 29 Juli.
+ +